Демонстрационен продуктов ван на SOCOMEC

На 31 Май 2014 г. Събота , от 10:00 часа, Филкаб АД  и  DTS - Цифрови Преносни Системи - ексклузивен дистрибутор и сервизен център на SOCOMEC ,  Ви канят на борда на демонстрационния продуктов ван на SOCOMEC, където ще можете да се запознаете отблизо с иновативните продукти на френския производител SOCOMEC. 

Създадена през 1922 г. SOCOMEC фокусира производството си върху  надеждни енергийни решения. Високото качество на  продуктите, иновациите и услугите са ДНК-то на модерната организация, посветена на задоволяване потребностите на клиентите си.

Проектирани от специалисти в сферата на енергийната ефективност, продуктите, решенията и услугите на SOCOMEC посрещат изцяло Вашите изисквания в следните отрасли:  Индустрия, Сгради от клас Critical и Non critical , Инфраструктура, OEM, Възобновяема енергия.

По време на презентазията, която ще се състои в базата на Филкаб АД,гр. Пловдив  ще бъдат представени  следните продуктови направления:

VERTELIS   Софтуер за управление на енергията
SIRCOVER, ATyS и ATyS M   Автоматични превключватели АВР.
FUSERBLOC   Разединители в комбинация с предпазители
SIRCO   Разединители
DIRIS   Мултифунционални измерватели
COUNTIS Измерване на енергия
RESYS Диференциално токови релета
Решения за защита и превключване за фотоволтаични инсталации

Очакваме Ви:

За повече информация относно продуктовите направления, които ще бъдат демонстрирани, моля посетете  www.dts-ups.com   секции, Превключване и защита, Имерване управление и анализ на енергията , Фотоволтаични инсталации и решения .