ТРИ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ОТ МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР В ПЛОВДИВ

Фирма Филкаб АД бе отличена с три златни медала на проведения от 30.09.2013 до 05.10.2013 г. в Пловдив Международен технически панаир, като за поредна година дружеството получи високо признание за своята дейност.

Златен медал бе връчен за иновативния продукт на Schneider Electric - контактен излаз Merten с Quick Flex технология. Продуктът е с възможност за надграждане, с три допълнителни функции:

*      Катоден отводител за защита от пренапрежение

*      LED индикация за ориентация в тъмното

*      LED индикация за напрежение.

 

Златен медал за устройството за интелигентен стрингов мониторинг SUP, производство на Noark Electrics, предназначено за фотоволтаични паркове.

*      Добавя мониторингови и комуникационни (ModBus-RTU) функции към фотоволтаичните стрингови табла и кутии.

*      Комуникира с 4 до 20 стринга и измерва следните параметри: ток, напрежение, състояние на модул за защита от пренапрежение и предпазител, има и функции за известяване при различни критични ситуации.

*      Притежава и възможност за алармиране при пренапрежение, ниско напрежение, обратен ток.

*      Статусът на устройството може да се проследява от LED екран.

 

Златен медал за сухите кондензаторни батерии AlpiVar2 с патентован дизайн, производство на заводи на групата Legrand SNC и Alpes Technologies France.

*      Предназначени за компенсация на cosФ, без импрегнация, без изолационно масло или газ.

*      Разработени са за приложение в енергетиката, в производствени предприятия и търговски сгради, като при индустриални условия с агресивна среда се препоръчва изпозването на Комплексни кондензаторни уредби, базирани на AlpiVar2.