Нова търговско-складова база в Пловдив

От месец Октомври 2007, за своите настоящи и бъдещи клиенти и партньори, ФИЛКАБ АД отвори нов търговски център в град Пловдив. Стремежът на компанията е да се доближи до мащабите на европейските фирми в бранша като качество и асортимент, и да предлага все по-добри условия и удобства на своите клиенти.

 

Административната сграда е на три етажа. На първия етаж са обособени офисите за продажби и каси. Функционира и просторен и уютен ресторант, където посетителите могат да се възползват от предлаганото разнообразно меню. На втория и третия етаж са офисите на управленския персонал - изпълнителни директори, счетоводно-финансов отдел, отдел за планиране и развитие, маркетингов и логистичен отдел.

 

Във връзка с административната сграда е и новата складова част. Тя е напълно оборудвана за всички необходими товаро-разтоварителни дейности, машини за разкройване на кабели и машини за пакетиране. Едновременно с откриването на новия склад бе направена и първата крачка за оптимизиране на фирмената логистична дейност - бе пуснат нов модул "Логистика" към използваната интегрираната софтуерна система Konto MS.

 

ФИЛКАБ АД продава директно или чрез партньори в почти всички областни центрове на страната. Дружеството ежегодно инвестира в създаването и развитието на собствени търговско-складови площи, за да е винаги до своите клиенти и да откликне на техните нарастващи изисквания за бързина и точност на доставките.

 

През последните три години бяха открити търговски бази в градовете Бургас, Русе и Варна. През тази година предстои откриването на обновния магазин във Велико Търново, както и модернизирането и на другите представителства.

 

Във всички търговски точки на фирмата нашите клиенти са обслужвани професионално и компетентно при същите условия - цени, срок на плащане и условия на доставка, при които са или биха били обслужвани от централата в Пловдив.