Новини
20.03.2023

Първо представяне на програма LEDЕffect за енергоефективни проекти в осветлението

На 16.03.2023 Направление „Осветителна техника“ на ФИЛКАБ АД организира среща между членовете на Камарата на инженерите за инвестиционно проектиране КИИП – Пловдив и представители на един от световните лидери в областта на осветлението –  Филипс, които представиха оригинален инструмент в помощ на проектантите за улеснен и правилен избор на осветителни тела.

Събитието беше и първото от предвидения цикъл срещи, с който ФИЛКАБ АД ще презентира в детайли структурата и възможностите на програма „LEDЕffect“ за енергоефективни проекти в осветлението, включваща следните комуникационни клъстери:

  • Намеренията раждат идеи
  • Идеите търсят проекти
  • Проектите се превръщат в реалности

Отново беше подчертана важната роля на проектантите на осветителни инсталации при тяхната ангажираност към програма LEDЕffect в клъстера за изработването на проекти на различни по тип, функционалност и местонахождение обекти. Набелязани и презентирани бяха следващите стъпки в реализацията на програмата, които получиха подкрепата на експертите, присъстващи на срещата.

В рамките на срещата беше представена и дейността на фирмата – домакин ФИЛКАБ АД в областта на проектирането и изпълнението на енергоефективни проекти за осветление, като беше отдадено заслужено признание на качественото проектиране като основа за постигането на перфектен краен резултат.

Посоката е ясна!
Всички вървим към енергоефективно бъдеще!


Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук