Новини
08.04.2021

ФИЛКАБ представя APC Easy UPS 1 Ph BV Series - токозахранващи устройства от Schneider Electric

За своите клиенти - собственици на домове и малки офиси, APC от Schneider Electric предлага нова гама UPS-и, предназначени за основните нужди за защита на захранването дори при най-нестабилните условия, като същевременно осигурява качество, на което милиони хора по целия свят се доверяват. Серията Easy са универсални, висококачествени UPS-и, разработени от водещ в индустрията за защита на оборудването производител. Всеки продукт от гамата представлява съчетание от висококачествено решение за защита и конкурентна цена.

Ключовите характеристики на APC Easy UPS 1PH BV Series са - 
Поддържа връзката часове, а не минути. Захранвате както на устройства с ниска мощност като вашия домашен рутер или модем, което ви позволява да поддържате вашата интернет връзка, така и на устройства с висока мощност като компютри и игрови конзоли.

Автоматично регулиране на напрежението (AVR). Коригира спадове и скокове на напрежението до безопасни нива, което е особено важно за региони с лошо захранване. Това също спестява живота на батерията, като коригира постоянните колебания на напрежението, без да се губи заряда на батерията.

Надеждна защита от пренапрежение. Предпазва вашите ценни електронни устройства от повреди от мълнии и пренапрежения.

Самодиагностика на батерията. Устройството предупреждава потребителите с подходяща аларма за състоянието на батерията.

Компактен размер. Компактеният размер на устройствата от серията, позволява различни начини на монтаж на най-разнообразни места. Отворите за монтаж на стена са предвидени за да улеснят монтажа на UPS-сите в структурно окабелени шкафове, зад бюра, в мазета и гаражи. Широкото разстояние между изходите позволява да се свързват обемисти адаптери, без да бъдат блокирани останалите контакти.

Интелигентно зареждане в off-mode режим. Продължава да зарежда батерията дори когато UPS е изключен.

Функция за студен старт.Позволява ви да рестартирате UPS-а, дори когато няма налично мрежово захранване.

2 години гаранция. Продуктите от серията се предлагат с гаранция от 2 години, като обслужването на клиентите винаги е на разположение, когато имат нужда от него.

Продуктите може да разгледате на нашия електронен каталог тук.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук