Новини
21.12.2020

В програмата mySchneider Награди вече могат да се включат интериорни дизайнери

Вие сте интериорен дизайнер и винаги търсите най-добрите решения за своите клиенти?

Регистрирайте се сега в програмата за лоялност на Schneider Electric, разработена изцяло за интериорни дизайнери. По този начин можете да разчитате на разнообразни и стилни решения за своите проекти с продуктите на Schneider Electric - за всеки ваш проект компанията може да предложи прекрасен детайл, с който да завършите помещението… И едновременно с това да получавате и трупате точки, и печелите вълнуващи награди.

ФИЛКАБ АД е партньор в програмата mySchneider Награди. Така с всеки закупен продукт на Schneider Electric от нашите точки на продажба автоматично събирате точки за Вашите подаръци. Освен това като част от програмата за лоялни клиенти mySchneider Награди, ще получавате информация за актуалните промоции, новини, събития и нови продукти на Schneider Electric.

Регистрацията си можете да направите тук: https://rewards.schneider-electric.com/bg-interior/#/login

За Schneider Electric
Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, инфраструктурата и индустрията. С присъствие в над 100 държави, Schneider Electric е неоспорим лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизационните системи. Вярваме, че хората и партньорите ни правят Schneider Electric успешна компания и че стремежът ни към иновации, разнообразие и устойчивост гарантира, че електроенергията е достъпна (Life Is On) навсякъде, за всеки и по всяко време.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук