Новини
19.12.2011

Новият SINAMICS G120C инвертор на Siemens вече е в България!

SINAMICS G120C е специално проектиран за машино-производители, които изискват ценово изгоден, компактен инвертор, който е лесен за работа и разполага с широк диапазон функции. Това задвижване е изключително компактно с висока плътност на мощността и се отличава с бърз монтаж и пуск, потребителски ориентирано свързване и инструменти за пуск. Вече са вградени: Safety функции (STO с клема / PROFIsafe), свързване в мрежа чрез стандартни системи за индустриална комуникация, както и слот за карти за копиране на групи параметри.

В 3 размера, SINAMICS G120C покрива диапазона от 0.55 kW до 18.5 kW. За повишаване на енергийната ефективност, инверторът разполага с векторно управление за оптимизиране на консумацията и автоматично намаляване на магнитното поле. Задвижването е част от Totally Integrated Automation и има PROFIBUS, Modbus RTU, CAN, както и USS интерфейси. Операторският контрол / пускът се осъществяват бързо и лесно с PC чрез USB или от BOP-2 (базов операторски панел) или IOP (интелигентен операторски панел).

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук