Новини
22.07.2022

Вие спестявате пари, ние намаляваме отпадъците - представяме ви новите LED лампи на Philips с клас на енергийна ефективност A.

Търсите ултра ефективна LED лампа?
Не търсете повече. Лидерът в областта Philips разработи първата си ултра ефективна LED лампа, която използва нова технология за намаляване на въглеродните емисии и отпадъците, и по-ниско потребление на енергия. С невероятния си живот от 50 години (което се равнява на 50 000 часа живот, изчислени при 3 часа използване дневно), тя издържа повече от 3,5 пъти по-дълго от еквивалентите LED лампи на производителя, като при това използва едва една трета от енергията.
Точно това, което е необходимо за една по-устойчива планета.

Можете да разпознете новите LED лампи с A-клас на енергийна ефективност на Philips и по дизайна на опаковката без пластмаса, със зелен цвят на фона, за да илюстрира ангажимента за предоставяне на потребителите по целия свят на устойчиви осветителни продукти. Също така и по поставената икона Ultra Efficient, която е разработена от Signify и се използва като самосертификация за лампите Philips, отговарящи на най-високия енергиен клас съгласно новите европейски разпоредби за етикетиране.

  „Нашата страст към по-добър и по-устойчив свят ни тласна към по-нататъшни иновации и увеличаване на енергийната ефективност на нашето LED осветление. С този технологичен пробив създадохме нашата най-енергийно ефективна лампа, като същевременно запазихме същото високо качество на LED осветлението, с което нашите клиенти са свикнали. Тази наша иновация изпреварва новите регулации на ЕС и това е само началото. Ние ще продължим да предоставяме на потребителите най-доброто качество на LED осветлението, докато работим неуморно върху по-нататъшни подобрения на продуктите, за да допринесем за един по-добър свят.“

  Майкъл Ромбътс, Ръководител отдел LED лампи и осветителни тела в Signify

  Какво ще получите?
  Новата ултра ефективна LED лампа от Philips ще продължи да изглежда страхотно и след 50 000 часа светене. Представете си колко електрически лампи можете да спестите и колко полезно е това за планетата и нашето бъдеще. Изключително ефективните източници на светлина издържат по-дълго, спестявайки ви неудобството от честа смяна на лампи. Това значително намалява отпадъците и спестява пари в дългосрочен план.
  Свръхефективните LED лампи консумират с 60% по-малко енергия от стандартните LED лампи Philips, така че скоро ще се радвате на спестявания в сметката си за енергия.
  Издигнете ефективността на следващото ниво.
  В миналото разчитахме на мощността, за да придобием представа за яркостта на традиционната лампа. Но при светодиодите количеството ватове не отговаря на яркостта на светене. Когато избирате LED лампа, по-добре е да гледате светлинния поток, а не мощността. Светлинния поток се измерва в лумени (lm) и това е посочено на опаковката. В таблицата по-долу, сравняваме лампи Philips, и се вижда ясно, че новата ултра ефективна LED лампа предлага най-добрите стойности.

  Лампа с нажежаема жичка

  Стандартна LED лампа Philips

  Ултра ефективна LED лампа Philips

  40W

  5,5W

  2,3W

  10 lm/W

  85 lm/W

  210lm/W

  410 lm

  470 lm

  485lm

  1000h живот

  15 000h живот

  50 000h живот


  Не на последно място новата ултра ефективна LED лампа Philips притежава иконата EyeComfort, като гаранция, че продукта отговаря на най-строгите критерии за комфорт на очите.

  По-устойчивите LED лампи Philips са със стандартен прозрачен балон и са налични в две мощности еквивалентни на 40W и 60W конвенционална лампа с нажежаема жичка, като всяка от мощностите е достъпна в две цветни температури – бяло (3000K) и студено бяло (4000K). Съвсем скоро ултра ефективните LED лампи ще са налични в търговските обекти на ФИЛКАБ в страната.

  Последни новини

  Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук