За групата компании

Ние от групата компании на Филкаб развиваме през последните 25 години дейността си в три основни направления: търговия, производство и изпълнение на проекти. Предлагаме цялостни решения, компетентна консултация, качествено обслужване и специализиран сервиз. Инженеринговите ни услуги намират успешно приложение в сектори като енергетика, строителство, комуникации и съобщения.

Ние сме ВАШИЯТ ЕЛЕКТРО СВЯТ.


В годините на своето израстване създадохме и съхранихме отлични бизнес отношения с много български и европейски фирми, което ни дава възможност да предлагаме продукти и услуги при най-добри условия.

ФИЛКАБ АД
Пловдив 4004, ул. Коматевско шосе 92
тел.: +359 32 277 171
е-mail: office@filkab.com

ФИЛКАБ АД е най-голямото търговско дружество в групата, спечелило си място сред лидерите на пазара в България на стоки и услуги в областта на електротехниката и изградило репутация на надежден и отговорен партньор. Ние развиваме дейността си в три основни направления: търговия, производство и изпълнение на проекти. Предоставяме комплексно и качествено обслужване и специализиран сервиз. Наши дългогодишни клиенти са дружества и фирми, осъществяващи електромонтажна, строителна и търговска дейност, и свързани с електропроизводството, електропреноса и електроразпределението, както и от ВЕИ и комуникационния сектор.

В годините на своето развитие ФИЛКАБ АД е установило отлични бизнес отношения с много утвърдени български и европейски производители, което ни дава възможност да предоставяме продукти, услуги и обслужване при най-добри условия. 

Освен това сме и горди притежатели на множество браншови награди и медали, които заслужено сме си извоювали през годините. Те ни мотивират да се развиваме и да реализираме мечтите си в професионален план.

ИНЖЕНЕРИНГ ЕАД
Пловдив 4004, ул. Коматевско шосе 92
тел.: +359 32 608 144
е-mail: engineering@eng.bg

Инженеринг ЕАД е дружеството с най-многоброен персонал в групата компании на ФИЛКАБ. То стартира своята дейност с услуги в сферата на електромонтажа за различни проекти в България, но през 2014 г., поради разрастване на бизнеса, от отдел „Инженерингова дейност“ във ФИЛКАБ АД се обособява в отделна фирма, която се занимава с производство и предлага цялостни инженерингови услуги. Притежава лицензи за производството на типово тествани табла  на  водещи европейски производители. Разполага  с модерни цехове със съвременно оборудване и технологии, собствен транспорт и необходимата техника и машини за извършване на дейността си.

Дружеството развива своята дейност в две основни направления: комплексни инженерингови услуги и производство. Фирмата предлага проектиране, изработване, доставка и монтаж на комплектно електрообзавеждане и автоматизация на обекти, линии и съоръжения за индустрията, строителството и фотоволтаични проекти, улично, промишлено, парково и офис осветление.

ФИЛКАБ СОЛАР ООД
Пловдив 4004, ул. Коматевско шосе 92
тел.: +359 32 277 298
е-mail: office@filkab.solar

ФИЛКАБ Солар ООД предлага богато портфолио от продукти и оборудване за изграждането на съоръжения за производство и съхранение на електроенергия от възобновяеми енергийни източници. Успешното партньорство с водещи европейски производители на фотоволтаични модули, соларни инвертори, зарядни контролери и акумулаторни батерии дава възможност на дружеството да изгражда инсталации, които се отличават с високо качество на вложените материали и оборудване, дълъг експлоатационен живот и високи средни добиви от единица инсталирана мощност.

ФИЛКАБ Солар ООД изготвя цялостни инженерингови решения в областта на възобновяемите енергийни източници: проучване, анализ, планиране, проектиране, консултантски услуги. Осъществява изграждане и проектен мениджмънт на фотоволтаични паркове, автономни и хибридни системи за собствено потребление, соларни помпени системи.

ФИЛКАБ ФС ООД
Пловдив 4004, ул. Коматевско шосе 92
тел.: +359 32 307 478
е-mail: office@filkab-fs.com
Дейността на ФИЛКАБ ФС ООД е насочена към цялостно изпълнение на проекти за изграждане на пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации, в съответствие с най-високите стандарти и последните тенденции на пазара в тази област.

ФИЛКАБ ФС ООД предлага на българския пазар проектиране, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на:
Спринклерни пожарогасителни инсталации;
Инсталации за пожарогасене с пяна – висока кратност;
Помпени помещения обслужващи пожарогасителни инсталации;
Системи за ръчно пожарогасне;
Пожароизвестителни инсталации.

За качественото и надеждно осъществяване на проектите си, ФИЛКАБ ФС ООД залага на партньорството с производители на компоненти, лидери в своята сфера.

МАК КАБ ДООЕЛ е-mail: office@makkab.mk

МАК КАБ ДООЕЛ е първото задгранично дружество от групата компании ФИЛКАБ, което предлага продукти и услуги в сферата на енергетиката на територията на Република Македония.

Компанията извършва от собствената си база доставка, дистрибуция и търговия с кабели и проводници, кабелна арматура и аксесоари, инструменти, електроапарати и средства за автоматизация, трансформатори и апаратура средно напрежение, осветление, електроматериали и оборудване за фотоволтаични проекти.

ФИЛКАБ МИГ ДОО е-mail: office@filkab.sr

ФИЛКАБ Миг ДОО е компанията, с която групата ФИЛКАБ присъства на пазара в Сърбия. Дружеството е създадено с цел разширяване на дейността в региона, като реализира доставки за големи проекти от областта на енергетиката, строителството, комуникациите и съобщенията.

Компанията предлага предимно комплексни доставки на продукти от водещи европейски и световни производители на кабели и проводници, кабелна арматура и аксесоари, инструменти, електроапарати и сердства за автоматизация, трансформатори и апаратура средно напрежение, осветление, електроматериали и оборудване за фотоволтаични проекти.

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук