За компанията

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА ФИЛКАБ!

За нас е важно да познавате не само нашите продукти и услуги, но и нашите ценности, корени и фирмена култура. Ние вярваме, че това, което ни отличава, е усещането, че сме невероятни късметлии да правим това, което обичаме, с грижа за клиента и за природата. Убедени сме, че информираните и компетентни служители вземат отговорни решения. Доказваме, че бизнесът може да е движеща сила, носеща печалби, която същевременно да допринася за един по-добър свят.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ПРОМЕНИ

За да реализираме бизнес идеите си в силно конкурентна среда, сме наясно, че трябва да се развиваме, но без да губим фокуса и фирмените си ценности. Освен това в условията на общата икономическа ситуация е необходимо да се адаптираме и да отговаряме адекватно на нарастващите изисквания на потребителите. Имиджът ни на иновативна и високотехнологична компания се поддържа от потенциала ни да предвиждаме новостите и да ги въвеждаме чрез разширяването на продуктовото портфолио и залагането на качествени продукти, услуги и цялостни решения, предлагани от висококвалифициран и отговорен персонал.

Имаме сертифицирана интегрирана система по ISO за управление на качеството, околната среда, здравословните и безопасни условия на труд: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007. Внедрихме ERP-система, която ни помага да оптимизираме оперативната си дейност. С всички предприети промени, нови инвестиции и планове за развитие целим да запазим позициите си на надежден бизнес партньор и стабилността си на пазара.

Нашите квалифицирани служители предлагат водещи продукти и технологии, за да отговорят на нарастващите изисквания на бързо променящия се свят. В годините на своето развитие ФИЛКАБ АД е установило отлични бизнес отношения с много утвърдени български и европейски производители, което ни дава възможност да предоставяме продукти, услуги и обслужване при най-добри условия. Освен това сме и горди притежатели на множество браншови награди и медали, които заслужено сме си извоювали през годините. Те ни мотивират да се развиваме и да реализираме мечтите си в професионален план.

ФИЛКАБ АД, Пловдив

нашата Мисия

Да изграждаме доверие сред клиенти, доставчици, инвеститори и финансови институции чрез предоставянето на цялостни решения в областта на енергията: доставки, сервиз и компетентна консултация.

нашите ценности

  • ИНОВАТИВНОСТ
  • КОМПЕТЕНТНОСТ
  • КОРЕКТНОСТ
  • ЕКИПНОСТ
  • ОТГОВОРНОСТ
  • ДОВЕРИЕ
  • ПОСТИГАНЕ НА РЕЗУЛТАТИ

нашата визия

Да бъдем лидер на българският пазар и да станем разпознати като една от водещите компании в Източна Европа в доставката на електротехнически продукти, инженеринг и сервиз, чрез предлагането на цялостни решения и иновативни продукти.

РЕЗУЛТАТИ

10,6 млн. лв. EBITDA за 2023 година
121,7 млн. лв Приходи от дейността за 2023 година
8500+ Обслужени клиенти
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук