Кариери

ПРЕДИМСТВАТА ДА СТЕ ЕДИН ОТ НАС

Като работодател ФИЛКАБ АД винаги се стреми да предлага и осигурява привлекателни условия за работа на всеки един от настоящите си и бъдещи служители. Присъединявайки се към нашия екип вие ставате част от предпочитан партньор на българския и европейския пазар.

Ние вярваме, че хората са в основата на нашия успех. И защото успехът ни зависи от уменията, мисълта и действията на нашите служители, ние постоянно предоставяме възможности за растеж и усъвършенстване, развитие на знанията и уменията.

Какво търсим? - квалифицирани и мотивирани специалисти. Търсим хората, които припознават нашата мисия и корпоративни ценности като свои. Търсим хора, с които ще постигнем целите си и ще вървим в една посока.

Като коректен и лоялен работодател от своя страна ви предлагаме - доверие, коректност, ясни критерии за оценка, приятелска атмосфера. Ние винаги правим още нещо за своите служители:
  • Развитие на знанията и компетенциите – ние знаем, че за да си успешен постоянно трябва да се усъвършенстваш, затова предлагаме на служителите и работниците си безвъзмездно различни специализирани обучения и курсове за квалификация.
  • Позитивна среда за работа – ние се грижим при нас да цари хармонична и приятелска атмосфера, помагаме си и се допълваме. Ние сме екип!
  • Здравословни и безопасни условия на труд – за нас те са от първостепенно значение. Ние осигуряваме здравословни работни места и прилагаме програми за намаляване риска. Провеждаме обучения за придобиване на знания и умения за прилагане на правилата по безопасност и здраве при работа. Доказателство за нашите усилия в тази посока е и наградата ни от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" за 2015 година.
  • Достъпна среда за хора с увреждания – ние сме отговорни и вярваме, че всички хора имат право на равен достъп до пазара на труда, затова в нашата компания има позиции, подходящи за хора с намалена трудоспособност.
  • Ваучери за храна

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук