Новини
25.02.2021

ФИЛКАБ представя интелигентно осветление за дома с нова гама от Wi-Fi LED продукти на Philips - WiZ Connected

Какво е WiZ Connected?


Отговор: Smart система за осветление.

А всъщност, зад тази скучна формулировка се крие толкова комфорт, разкош и забавление! Свързването с домашната Wi-Fi мрежа позволява да се открие една неподозирана страна на осветлението в къщи: може да се превключва, да се променя, да се оцветява, да се задават графици, да се създава хаос и всичко е лесно като игра! 


Световният лидер в осветлението Philips, разширява обширното си портфолио за интелигентно осветление на дома. Philips придоби WiZ Connected, компанията разработчик на свързаната система за осветление, базирана на Wi-Fi - WiZ, през април 2019 година. По този начин в допълнение към интелигентното осветление, базирано на Bluetooth и Zigbee Philips Hue, от края на 2020 година в България вече се предлага осветление базирано на Wi-Fi, което работи с платформата WiZ Connected. Портфолиото на WiZ включва интелигентни светлоизточници - голямо разнообразие от мощности, форми и размери, настолни осветителни тела, LED ленти и аксесоари, като дава пълен контрол върху осветлението. 

Какви са ключовите характеристики на WiZ Connected?

Лесна инсталация и употреба

Всички Philips Smart Wi-Fi LED продукти се управляват лесно, с приложението WiZ инсталирано на всеки смартфон или таблет и домашната Wi-Fi мрежа, без да са необходими промяна в електрическата инсталация или допълнително оборудване. Приложението WiZ е безплатно и достъпно на App Store и Google Play. 

Отдалечен контрол

Управлението на Philips Smart Wi-Fi LED продуктите става чрез мобилната апликация WiZ, чрез глас – платформата е съвместима с Alexa, Siri, Google Assistant или чрез наличното в продуктовата гама дистанционно управление WiZmote. Наличен е и датчик за движение WiZ, който позволява управление без ръце и автоматично включва осветлението в предпочитаната настройка при влизане в стаята. WiZmote и датчикът работят, дори ако Wi-Fi връзката е прекъсната, благодарение на нискоенергиен RF протокол.

Тониране на светлината, интелигентно димиране и предварително зададени сцени

Всички Philips Smart Wi-Fi LED продукти предлагат интелигентно осветление за ежедневието, фокусирано върху човека. Гамата продукти включва:
  • Продукти, които светят в мека бяла светлина, която може да се намали до желаното ниво на яркост и да създаде повече удобство в ежедневието.
  • Продукти, които светят в различни нюанси от топло до студено бяло и едновременно с това могат да се димират, за да помогнат на човек да се съсредоточи или отпусне.
  • Продукти, които създават различна атмосфера като предлагат избор както между 16 милиона цвята, така и между различни нюанси от топло до студено бяло, и едновременно с това има възможност да се димират, което ги прави незаменими за декоративно осветление.
  • За всички светлоизточници и осветителни тела в гамата е налична опцията потребителят да избере измежду четири персонализирани сцени.

Автоматизирани графици

Има толкова много дейности, които се извършват у дома! Гамата Philips Smart Wi-Fi LED WiZ Connected улеснява настройването на подходящата светлина за всякакви ситуации. Системата дава възможност да бъде зададен график за включване и изключване според ежедневните или седмични нужди.

Колекцията Philips Smart Wi-Fi LED WiZ Connected, която ФИЛКАБ представя, включва класически LED лампи, лампи Filament с ретро дизайн – прозрачни и с тонирано в кехлибар стъкло, LED ленти, настолни лампи, какти и адаптор за контакт, с който всеки класически домашен уред  може да се преобрази в свързан продукт.

! Тази продуктова гама работи с приложението WiZ, WiZ аксесоари и други партньорски продукти на WiZ и не е съвместима с базираната на Bluetooth и Zigbee система Philips Hue.

Научете повече за това колко лесно може да бъде интелигентното осветление. Пълна информация за отделните продукти и цени, може да намерите тук.

Последни новини

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за поверителност и употреба на „бисквитки“. Научи повече тук